Louise’s møre koteletter

Ingredienser

12 fadkoteletter
Smør
olie
2 x 125 gram bacon i tern
2 pakker cocktail pølser
5-6 tsk. med top – tomatpure
5-6 tomater i tern uden kerner/fyld
2-3 løg
4 fed hvidløg
400 gram champignon
3 dl Ærter
1-2 boullionterning (okse og grønsags)
Aromat
Paprika
Cayennepeber
5 dl fløde
5 dl vand
Saucejævner
Salt og peber

Svits koteletterne i smør & olie. Krydder dem.. Læg dem op i stegesoen.
Rist bacon og svampe for sig– op i stegeso. Ærter op i stegeso.

Rist løg og hvidløg på pande i en gryde.
Tilsæt pure og rist .Put vand og boullion på anvendte pande og kog op. Tilsæt fløde, tomater og vand fra pande til gryde. Lad simre og smag til / jævn. Hæld op i stegesoen og bland.

Ind i ovn på 180 varmeluft i 30 min. Sænk temp. til 120 de resterende 90 min.
Hvis det laves i en alm. gryde, lad det simre i to timer.

Rist pølser på pande snittet som sprutter i paprika og læg ovenpå inden servering.

Kilde : Louise Thede Høj