Louises millionbøf med en ½ million løg

Ingredienser

500 g hakket oksekød
500 g Snittet eller hakket løg
2 – 3 hvidløg
1 spsk smør
1 spsk olie
Salt og peber
1 tsk paprika
½ – 1 stk løgpulver
1/2 stk aromat
1 stk okseboullion
2-3 tsk tomatpure
6-7 dl vand
2 spsk mel
1-2 dl mælk

Snit løg og hvidløg fint og steg dem klare og glinsende i fedtstoffet. Tilsæt det hakkede oksekød og brun. Tilsæt krydderierne og tomatpure og svits af.
Tilsæt bouillonterning og vand, og lad det hele simre i 30 min. Jo længere tid det simrer, jo bedre bliver det!
Tilsæt mel-jævning og lad det koge op. Tilsæt kulør og smag til.

Farves med madkulør og smag til om der skal flere krydderier i.

Bon appetit!

Kilde: Louise Thede Høj