Gulerodskage

Ingredienser

Gulerodskage
300 gr mørk farin
2 dl olie
4 stk æg
275 gr mel
1 tsk vanillesukker
2 tsk bagepulver
1 tsk natron
2 tsk kanel
375 gr fint revne gulerødder

Flødeostglasur
200 gr flødeost naturel
1 spsk vand
50 gr flormelis ca 1 dl
2 tsk reven citronskal
2 tsk citronsaft smag til med lidt mere evt.
Ristede valnøddekerner – til at pynte med

Gulerodskagen
Pisk farin og olie. Tilsæt et æg ad gangen og pisk indimellem. Tilsæt resten og pisk. Hæld dejen i en smurt form der er cirka 25 x 30 cm. Eller en springform cirka 25 cm i diameter.

Bages i cirka 45 minutter ved 185 gr. alm. luft

Flødeostglasuren
Skær flødeosten i mindre stykker og rør den godt sammen med vand, flormelis, vanillesukker og citronsaft. Smør glasuren på den afkølede gulerodskage og pynt med reven citronskal og evt. ristede valnøddekerner.Gulerodskage